sorena.king.24 11 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ سلام بردوستان اقا برا من یه مشکل پیش اومده تو دیتابیس من یه ستون درست کردم به نام مورده علاقه که اگه طرف اون مطلب را دوست داشت بزاره تو لیست مورده علاقه که اون فیلدو با یک و صفر مشخص کردم حالا کد درست کار میکنه علاقهمندی هارو انتخاب میکنه و تو لیست ویو نشون میده ولی وقتی از برنامه خارج میشم دوباره وارد میشم میبینم که ذخیره نکرده دوباره به حالت اولیه برمیگرده ینی هر چی انتخاب کردیم که تو علاقهمندی ها رفته با یه بار بازو بسته شدن ازبین میره چرا ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorena.king.24 11 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ کسی نبود کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ سلام؛ دوست عزیز، دسته بندی اشتباه انتخاب کردید! کدهاتونو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sorena.king.24 11
سلام بردوستان
اقا برا من یه مشکل پیش اومده تو دیتابیس
من یه ستون درست کردم به نام مورده علاقه که اگه طرف اون مطلب را دوست داشت بزاره تو لیست مورده علاقه که اون فیلدو با یک و صفر مشخص کردم
حالا کد درست کار میکنه
علاقهمندی هارو انتخاب میکنه و تو لیست ویو نشون میده
ولی وقتی از برنامه خارج میشم دوباره وارد میشم
میبینم که ذخیره نکرده دوباره به حالت اولیه برمیگرده
ینی هر چی انتخاب کردیم که تو علاقهمندی ها رفته با یه بار بازو بسته شدن ازبین میره
چرا
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.