ghost94 151 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام خدمت همه اساتید و دوستان عزیز شبکه اجتماعی ای دارم که هم وب سایت داره و هم برنامه , نیازمند موارد زیر هستم : لوگو اسم برای سایت آیکون برای اپلیکیشن اسکرین شات برای نمایش توی مارکت ها در صورت امکان تیزر تبلیغاتی میخوام که کار درجه یک باشه کسی اگر تمایل به انجام کار داشت پیام بده بهم و هزینه رو بگه اگه کسی انجام بده به صورت رایگان اسمش هم توی سایت و هم توی برنامه قرار داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eleno 20 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، ghost94 گفته است : با سلام خدمت همه اساتید و دوستان عزیز شبکه اجتماعی ای دارم که هم وب سایت داره و هم برنامه , نیازمند موارد زیر هستم : لوگو اسم برای سایت آیکون برای اپلیکیشن اسکرین شات برای نمایش توی مارکت ها در صورت امکان تیزر تبلیغاتی میخوام که کار درجه یک باشه کسی اگر تمایل به انجام کار داشت پیام بده بهم و هزینه رو بگه اگه کسی انجام بده به صورت رایگان اسمش هم توی سایت و هم توی برنامه قرار داده میشه سلام توی تلگرام بهم پیام بده صحبت کنید + نمونه کار Telegram: Contact @elenoradmin لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام کسی رو که میخوام معرفی کنم کارشون عالیه @khatamgraphy لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ منم ميتونم براتون انجام بدم، تيزر هم ميتونم درست كنم اما هنوز درحال يادگيري افترافكتم و تيزر حرفه اي از اب در نمياد. تلگرام: @ehsan8001 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ درود میتونم براتون انجام بدم t.me/amir2k نمونه کارها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.