ali1221 4 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سلام عرض میکنم خدمت اساتید من تو یک برنامه نیاز دارم که ی pdf رو داخل برنامه نمایش بدم هرکاری میکنم pdf باز نمیشه و میگه (برنامه متوقف شده است) تو سایت زیاد سرچ کردم اما چیزی گیرم نیومد. لطفا به کد های زیر ی نگاهی بندازید ببینید مشکل از کجا میتونه باشه کل کد هارو فرستادم قسمت نمایش pdf عکس اخر خط های 130-146 است باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali1221 4 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان لطفا راهنمایی کنین فوریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/04, 16:10:45، ali1221 گفته است : سلام عرض میکنم خدمت اساتید من تو یک برنامه نیاز دارم که ی pdf رو داخل برنامه نمایش بدم هرکاری میکنم pdf باز نمیشه و میگه (برنامه متوقف شده است) تو سایت زیاد سرچ کردم اما چیزی گیرم نیومد. لطفا به کد های زیر ی نگاهی بندازید ببینید مشکل از کجا میتونه باشه کل کد هارو فرستادم قسمت نمایش pdf عکس اخر خط های 130-146 است باتشکر سلام باید در خط ۱۴۷ end sub قرار بدید .و فکر کنم کتابخانه ای دیگه برای نمایش pdf باشه سرچ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali1221 4
سلام عرض میکنم خدمت اساتید
من تو یک برنامه نیاز دارم که ی pdf رو داخل برنامه نمایش بدم هرکاری میکنم pdf باز نمیشه و میگه (برنامه متوقف شده است)
تو سایت زیاد سرچ کردم اما چیزی گیرم نیومد.
لطفا به کد های زیر ی نگاهی بندازید ببینید مشکل از کجا میتونه باشه
کل کد هارو فرستادم
قسمت نمایش pdf عکس اخر خط های 130-146 است
باتشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.