Siaic 88 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام از دیتابیس آنلاینم عکس رو دریافت کنم و در دیتابیس آفلاینم ذخیره کنم تا بعد بتونم اون عکس هارو بازیابی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ کسی بلد نیست؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ حتما باید تو دیتابیس باشن؟فک نمیکنم زیاد معقول باش.باید تو آنلاینت لینک دانلود بزاری تو گوشی هم دانلود و ذخیره کنی و آدرس محل ذخیره شدن عکستو داخل دیتابیس افلاین بریزی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۵ سلام چیزی که مهدی گفتن درسته به نظرم شما لینک دانلود رو دریافت کن، تصویرت رو دانلود کن توی مثلا پوشه ی test و لینک رو پردازش کن و اسم تصویر رو در بیار، بذارش تو دیتابیست، بعدشم خیلی خیلی راحت میتونی هم چک کنی که تصویر هست یا نه هم فراخوانی کنی هم سند کنی هم بک گراند بذاری هم عکس مخاطب بذاری و ... موفق باشید♥ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام
من میخوام از دیتابیس آنلاینم عکس رو دریافت کنم و در دیتابیس آفلاینم ذخیره کنم تا بعد بتونم اون عکس هارو بازیابی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید.
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.