mr.ehsan8001 57 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ سلام من در برنامم یه وب ویو دارم که وقتی اینترنت وصل باشه نشون داده میشه. ولی اگه اینترنت وصل نباشه و برنامه باز شه و اون موقع اینترنت روشن شه نشون داده نمیشه. چیکار کنم ک هر وقت اینترنت وصل شد لود بشه و نشون داده بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ خوب یه تایمر بذار که هر چند ثانیه چک بکنه اگه اینترنت وصل بود بیاد و وب ویو رو لود کنه وگرنه توست یا چیزی نشون بده که اینترنت وصل نیست اینم کد چک کردن وضعیت اینترنت private boolean isNetworkConnected() { // check internet connection ConnectivityManager cm = (ConnectivityManager) getSystemService(Context.CONNECTIVITY_SERVICE); NetworkInfo ni = cm.getActiveNetworkInfo(); if (ni == null) { // اینجا وصل نیست return false; } else // اینجا وصله return true; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ کدی که دوستمون دادن رو توی یه برودکست رسیور بزارین تو لینک زیر توضیح کامل هست java - Broadcast receiver for checking internet connection in android app - Stack Overflow لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.ehsan8001 57
سلام من در برنامم یه وب ویو دارم که وقتی اینترنت وصل باشه نشون داده میشه. ولی اگه اینترنت وصل نباشه و برنامه باز شه و اون موقع اینترنت روشن شه نشون داده نمیشه. چیکار کنم ک هر وقت اینترنت وصل شد لود بشه و نشون داده بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.