Navid.Dr 0 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ سلام ببخشید من یه مشکل دارم و اون هم اینکه youwave برای من متصل نمیشه همش اینو مینویسه B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.04s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.8.0_92 shell\src\b4a\example\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass; ^ 1 error تو دیزاینر هم مینویسه یا باید با موبایل متصل باشی یا باید تنظیمات AVD رو انجام بدی لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، Navid.Dr گفته است : سلام ببخشید من یه مشکل دارم و اون هم اینکه youwave برای من متصل نمیشه همش اینو مینویسه B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.02s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.04s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.8.0_92 shell\src\b4a\example\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass; ^ 1 error تو دیزاینر هم مینویسه یا باید با موبایل متصل باشی یا باید تنظیمات AVD رو انجام بدی لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Navid.Dr 0 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۵ خوب من نتونستم متصل کنم الان به جنی موشن رفتم تو قسمت دیزاینر به جنی موشن متصل میشه ولی در قسمت Run نمیشه متصل شد این پیامو میده B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.08s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.31s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.8.0_92 shell\src\b4a\example\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass; ^ 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Navid.Dr 0
سلام ببخشید من یه مشکل دارم و اون هم اینکه youwave برای من متصل نمیشه
همش اینو مینویسه
B4A version: 6.00
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.02s)
Compiling layouts code. (0.00s)
Organizing libraries. (0.00s)
Generating R file. (0.04s)
Compiling debugger engine code. Error
javac 1.8.0_92
shell\src\b4a\example\main.java:11: error: package anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes does not exist
import anywheresoftware.b4a.pc.B4XTypes.B4XClass;
^
1 error
تو دیزاینر هم مینویسه یا باید با موبایل متصل باشی یا باید تنظیمات AVD رو انجام بدی
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.