Mehdi.s 173 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من یه لیستی میخوام اعداد 0 تا 10 رو بصورت تصادفی پشت سر هم بیاره بدون تکرار خودم این کدارو نوشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم Dim list_num As List list_num.Initialize Dim x As Int For i=1 To 10 x = Rnd(0,10) If list_num.IndexOf(x) = -1 Then list_num.Add(x) End If Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، AMiN.M7892 گفته است : یک سرچی بکنید بد نیست! همین چند روز پیش متدش رو توی یکی از تاپیکا دیدم... قبلا سرچ کردم، چند تا تاپیک بود که به دردم نخورد در واقع جواب نمیده. تو این قسمت موندم چیکار بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ یعنی تو بیسیک نمیشضه همچین کاری رو انجام داد؟! دوستان در این باره نظری چیزی ندارید؟ چطوری اعداد تصادفی بدون تکرار تولید کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ یک سرچی بکنید بد نیست! همین چند روز پیش متدش رو توی یکی از تاپیکا دیدم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mehdi.s 173
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من یه لیستی میخوام اعداد 0 تا 10 رو بصورت تصادفی پشت سر هم بیاره بدون تکرار
خودم این کدارو نوشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم
Dim list_num As List list_num.Initialize Dim x As Int For i=1 To 10 x = Rnd(0,10) If list_num.IndexOf(x) = -1 Then list_num.Add(x) End If Next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.