mahfelsoft 130 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۴ بچه ها یه جدول دارم به اسم tbl که دوتا ستون داره یک ستون id یک ستون matn حالا مثلا میخوام متنی رو که توی ردیف id یک هست فراخونی کنم . چه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ با این کد میتونی هرچی فیلد داری رو گت کنی Dim cr As Cursor cr = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") Dim i As Int For i = 0 To cr.RowCount - 1 cr.Position = i ListView1.AddSingleLine(cr.GetString("id")) Next For i = 0 To cr.RowCount - 1 cr.Position = i ListView2.AddSingleLine(cr.GetString("matn")) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein92 74 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ من تازه کارم ی چند وقتی بود میخواستم کار با دیتابیس شروع کنم خب رفتم گشتم یاد گرفتم همون چیزی که میخواستی پیاده سازی کردم فک کنم این سورسی که نوشتم برای اونایی که میخوان کتاب درست کنن خیلی خوب باشه التبه اینی که نوشتم از جای دیگه دیدم ولی خودم نوشتم کد ها درسته اگه دیزاینریکم مشکل داره ببخشید دیگه وقت نشد روی آیدی کلیک میکنی میره تو صفحه ی بعد متن نمایش میده *زبونک* test.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ آقا امیر لیست ویو نمی خوام . میخوام یه متن ساده رو بگیرم بیارم توی یه صفحه همین . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
بچه ها یه جدول دارم به اسم tbl که دوتا ستون داره
یک ستون id
یک ستون matn
حالا مثلا میخوام متنی رو که توی ردیف id یک هست فراخونی کنم . چه کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.