amirsafari 116 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان میخوام یه چیزی طراحی کنم برای گرفتن قد و وزن از کاربر به صورتی که یه ویوویی باشه به چپ و راست اسکرول کنی و مقدار رو انخاب منی ، اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سلام، از SeekBar میتونید استفاده کنید. آموزش های توی سایت موجوده! مثلا: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۵ در 5 ساعت قبل، مهران محمودی گفته است : سلام، از SeekBar میتونید استفاده کنید. آموزش های توی سایت موجوده! مثلا: یه چیز خیلی بد شکلی میشه ، من حرفه ایشو میخوام ، نمیدونم تا ب حال دیدید یا خیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان میخوام یه چیزی طراحی کنم برای گرفتن قد و وزن از کاربر به صورتی که یه ویوویی باشه به چپ و راست اسکرول کنی و مقدار رو انخاب منی ، اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.