namanhadi 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سلام من تو ایجاد یک کد php مشکل دارم اونم تو اسکریپت تراوین کسی هس کمک کنه بهم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eleno 20 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سلام مشکلتونو بنویسین تا دوستان بتونن پاسخ بدن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namanhadi 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ <?php if(isset($_GET['disable'])){ $database->query("UPDATE `s1_users` SET `escape`=0 WHERE `id` = '".$session->uid."'"); header("Location: build.php?id=39&t=100"); echo "<SCRIPT language='JavaScript'>window.location='build.php?id=39&t=100';</SCRIPT>"; } if(isset($_GET['enable'])){ $database->query("UPDATE `s1_users` SET `escape`=1 WHERE `id` = '".$session->uid."'"); header("Location: build.php?id=39&t=100"); echo "<SCRIPT language='JavaScript'>window.location='build.php?id=39&t=100';</SCRIPT>"; } $evasion = mysql_fetch_array($database->query("SELECT * FROM `s1_users` WHERE `id` = '".$session->uid."'")); ?> <div id="raidList"> <div class="round spacer listTitle"> <div class="listTitleText"> تنظیمات گریز </div> <div class="clear"></div> </div> <div class="options"> <br> گریز از حمله هنگامی که حتی یک موج نیرو در حال برگشت باشد و فاصله زمانی آن کمتر از 10 ثانیه باشد عمل نخواهد کرد. و این گزینه تنها در پایتخت عمل میکنید. <br> <?php if($evasion['escape'] == 1){ ?> درحال حاضر گریز فعال است و لشگریان شما گریز خواهند کرد. <?php }else{ ?> در حال حاضر گریز غیر فعال است و لشگریان شما در دهکده خواهند جنگید. <?php } ?> <br><br><br> <input type="checkbox" class="check" name="hideShow" onclick="window.location.href = '?id=39&t=100&<?php if($evasion['escape'] == 1){ echo "disable"; } else{ echo "enable"; } ?>';" <?php if($evasion['escape']==1){ echo "checked=\"checked\""; }else{ echo ""; } ?>> فعال سازی گریز برای دهکده پایتخت. </div> </div> </div> <?php } ?> میخام فقط گریز برا دهگده پایتخت فعال شه هر کاری میکنم جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eleno 20 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ در 27 دقیقه قبل، namanhadi گفته است : <?php if(isset($_GET['disable'])){ $database->query("UPDATE `s1_users` SET `escape`=0 WHERE `id` = '".$session->uid."'"); header("Location: build.php?id=39&t=100"); echo "<SCRIPT language='JavaScript'>window.location='build.php?id=39&t=100';</SCRIPT>"; } if(isset($_GET['enable'])){ $database->query("UPDATE `s1_users` SET `escape`=1 WHERE `id` = '".$session->uid."'"); header("Location: build.php?id=39&t=100"); echo "<SCRIPT language='JavaScript'>window.location='build.php?id=39&t=100';</SCRIPT>"; } $evasion = mysql_fetch_array($database->query("SELECT * FROM `s1_users` WHERE `id` = '".$session->uid."'")); ?> <div id="raidList"> <div class="round spacer listTitle"> <div class="listTitleText"> تنظیمات گریز </div> <div class="clear"></div> </div> <div class="options"> <br> گریز از حمله هنگامی که حتی یک موج نیرو در حال برگشت باشد و فاصله زمانی آن کمتر از 10 ثانیه باشد عمل نخواهد کرد. و این گزینه تنها در پایتخت عمل میکنید. <br> <?php if($evasion['escape'] == 1){ ?> درحال حاضر گریز فعال است و لشگریان شما گریز خواهند کرد. <?php }else{ ?> در حال حاضر گریز غیر فعال است و لشگریان شما در دهکده خواهند جنگید. <?php } ?> <br><br><br> <input type="checkbox" class="check" name="hideShow" onclick="window.location.href = '?id=39&t=100&<?php if($evasion['escape'] == 1){ echo "disable"; } else{ echo "enable"; } ?>';" <?php if($evasion['escape']==1){ echo "checked=\"checked\""; }else{ echo ""; } ?>> فعال سازی گریز برای دهکده پایتخت. </div> </div> </div> <?php } ?> میخام فقط گریز برا دهگده پایتخت فعال شه هر کاری میکنم جواب نمیده الان متغیری که گریز رو مشخص میکنه به این شکل عمل میکنه که زمانی که ایدی s1_users شما برابر با 1 باشه گریز فعال میشه شما میتونید یه متغییر برای دهکده پایتخت قرار بدید که ایدی s1_users رو مثلا به 2 تغییر بده. بعد یه شرط جدید براش بنویسید که اگه مقدار ایدی s1_users برابر 2 بود بیاد گریز رو فعال کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namanhadi 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ هر کاری میکنم نمیشه شرط هم گذاشتم ولی باز نشد میشه شما یه تست بزنی دستت طلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namanhadi 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ هر کاری میکنم نمیشه شرط هم گذاشتم ولی باز نشد میشه شما یه تست بزنی دستت طلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
eleno 20 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، namanhadi گفته است : هر کاری میکنم نمیشه شرط هم گذاشتم ولی باز نشد میشه شما یه تست بزنی دستت طلا عزیز من با اسکریپت شما کار نکردم. شما شرط رو ب چ شکل میزاری؟ بنویس اینجا مشکلی باشه بهت میگم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
namanhadi 0 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ داش یه کاری بکن دیگه بد جور الاف اینم به مولا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.