dmi20 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان من میخوام یکی از مطالبم که در دیتابیسه با کلیک روی یک Button باز شه. نمیخوام لیست ویوو غیره بزارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dmi20 0 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان کسی نمیدونه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام عزیزم شما یه دکمه بذار تو رویداد کلیکش یه ای دی از دیتابیس رو بگیر بریز تو یه متیغر و بعدش از اون متغیر هر جا خواستی استفاده کن من توی یه مسیج باکس استفاده میکنم ازش sub test_click dim myId as int myId = 10 'meghdar my id ro khodet bede' cur = sql.execQuery("select * from tbl where id = "&myId) cur.position = 0 dim myName as string myName = cur.getString("name") msgbox(myName,"name at id : "&myId) end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سلام، سوالتون یه مقدار عجیبه، درست متوجه نمیشم. شما میتونید Query مناسب رو در رویداد کلیک Button خودتون بنویسید که بتونید متن درخواستیتون رو از دیتابیس بیرون بکشید و بعد به سادگی اون رو بعنوان مثال در یه لیبل نمایش بدید. فکر نمیکنم این جوابی باشه که شما میخواستید!!! توی نوشتن کوئری و برقراری ارتباط با دیتابیستون مشکل دارید؟ واضحتر بیان کنید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dmi20 0 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۵ ببینید من میخوام یه دکمه بزارم تو صفحه اصلی برنامه ام بعد که کاربر کلیک کرد روش یه مطلب که تو دیتابیسه نمایش داده بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dmi20 0
سلام دوستان
من میخوام یکی از مطالبم که در دیتابیسه با کلیک روی یک Button باز شه.
نمیخوام لیست ویوو غیره بزارم...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.