mostafaHD 44 ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۵ سلام با استفاده از کتاخونه farakhani میخوام یه متن ساده رو در label نمایش بدم اما هر سورس فیلم یا آموزشی که دیدم متوجه نشده باید چکار کنم. لطفا یکی کمک کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۵ 24 ساعت گذشت آپ میکنم . . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/11, 21:41:28، mostafaHD گفته است : سلام با استفاده از کتاخونه farakhani میخوام یه متن ساده رو در label نمایش بدم اما هر سورس فیلم یا آموزشی که دیدم متوجه نشده باید چکار کنم. لطفا یکی کمک کنه. سلام دوست عزیز اول از همه باید دیتابیس رو بریزید توی پوشه files بعد باید کتابخانه farakhani رو تیک بزنید بعد ... Dim f As Farakhani f.initialize("نام دیتابیس به همراه پسوند .db","نام جدولی که توی دیتابیس ساختید ",True) Label.text = f.FarakhaniString("id",1,"matn") ' "id" -> اسمی که برای ستون آی دی توی دیتابیس گزاشتید ' 1 -> شماره همون آی دی ریفی که متنتون رو میخواید ازش فراخونی کنید ' "matn" -> اسم ستونی که میخواید متن رو ازش فراخونی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafaHD 44
سلام با استفاده از کتاخونه farakhani میخوام یه متن ساده رو در label نمایش بدم اما هر سورس فیلم یا آموزشی که دیدم متوجه نشده باید چکار کنم.
لطفا یکی کمک کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.