fun_code 216 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام اساتید PHP بنده برای تغییر در یک سورس PHP که قبلا سفارش دادم دچار مشکل شدم. میخوام رشته رو زمان ارسال به RC4 تیدیل و زمان دریافت از RC4 دیکد کنم. ایجاد متغیر از نوع RC4 رو داخل حلقه while قرار دادم ، اجرا با کندی شدید روبرو شد. ناچارا جهت بهینه سازی در بدنه اصلی کلاس تعریفش کردم و میخوام در دو تابع public function run و private function rc4_encode ازش استفاده کنم اما نمیشه ! آیا باید با this$ بهش دسترسی پیدا کنم ؟ (نام متغیر encryptor$ هست) پیشاپیش از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم <?php require __DIR__ . "/RC4.php"; class Client extends Thread { private $encryptor = new RC4("test"); public function run(){ while (true) { $data=fgets($this->socket,1024); if($data === false){ stream_socket_shutdown($this->socket,STREAM_SHUT_WR); break; } $ciphertext2 = $this->encryptor->encrypt($data); $data = trim($ciphertext2); if (!empty($data)) { if($$data=="are you ok?"){ fputs($this->socket, $this->rc4_encode("i am ok.\n")); continue; } } } } private function rc4_encode($message){ $ciphertext = $this->$encryptor->encrypt($message); return $ciphertext; } } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.