fun_code 222 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 سلام اساتید PHP بنده برای تغییر در یک سورس PHP که قبلا سفارش دادم دچار مشکل شدم. میخوام رشته رو زمان ارسال به RC4 تیدیل و زمان دریافت از RC4 دیکد کنم. ایجاد متغیر از نوع RC4 رو داخل حلقه while قرار دادم ، اجرا با کندی شدید روبرو شد. ناچارا جهت بهینه سازی در بدنه اصلی کلاس تعریفش کردم و میخوام در دو تابع public function run و private function rc4_encode ازش استفاده کنم اما نمیشه ! آیا باید با this$ بهش دسترسی پیدا کنم ؟ (نام متغیر encryptor$ هست) پیشاپیش از راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم <?php require __DIR__ . "/RC4.php"; class Client extends Thread { private $encryptor = new RC4("test"); public function run(){ while (true) { $data=fgets($this->socket,1024); if($data === false){ stream_socket_shutdown($this->socket,STREAM_SHUT_WR); break; } $ciphertext2 = $this->encryptor->encrypt($data); $data = trim($ciphertext2); if (!empty($data)) { if($$data=="are you ok?"){ fputs($this->socket, $this->rc4_encode("i am ok.\n")); continue; } } } } private function rc4_encode($message){ $ciphertext = $this->$encryptor->encrypt($message); return $ciphertext; } } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.