sajadakbari 163 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من از این متد برای پخش آنلاین استفاده میکنم StartActivity(st.PlayStreamVideo("rtmp://edge6.live.irib.ir/eradio/iran","")) اما ارور میده. نمی دونم چرا اما باید اول آدرس اچ تی تی پی باشه تا قبول کنه در صورتی که بیشتر آدرس های پخش آنلاین از آر تی ام پی استفاده میکنن کمک کنید لطفا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ خب کسی از دوستان نگفت که چطور فقط روی mxplayer و یا پلیر خود گوشی کار کنه و برنامه ای دیگه ای رو باز نکنه این کار رو چطور باید انجام داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ خب کسی از دوستان نگفت که چطور فقط روی mxplayer و یا پلیر خود گوشی کار کنه و برنامه ای دیگه ای رو باز نکنه این کار رو چطور باید انجام داد از این روش استفاده کن من برای پخش فایل استفاده کرده بودم جواب داد. mx player://www.basic4android.org/forum12.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام لینکتون اشتباه به صفحه ی پخش آنلاین برید بعد سورس های صفحه رو بگیرید(در فایرفاکس یک جای صفحه راست کلیک کنید و view page source رو بزنید) بعد در صفحه ی سورس ها دنبال آدرسی باشید که آخرش m3u8. باشه اون آدرس سرور برای پخش آنلاین هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از راهنماییتون حالا چکار کنیم که فقط یا برنامه ویدیو پلیر خود گوشی پخش بشه نه با mxplayer لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلاملینکتون اشتباه به صفحه ی پخش آنلاین برید بعد سورس های صفحه رو بگیرید(در فایرفاکس یک جای صفحه راست کلیک کنید و view page source رو بزنید) بعد در صفحه ی سورس ها دنبال آدرسی باشید که آخرش m3u8. باشه اون آدرس سرور برای پخش آنلاین هست. سلام عزیز پاسختون اشتباه هست این لینک با کاام پلیر پخش میشه. اما در بیسیک کتابخونه مورد نیازشو میخواد که من اونو ندارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خیر اصلا کتاب خونه ی خاصی نمیخواد خوب شما مشکل از برنامه های پیشفرض گوشیتون هست که داخل پلیر گوشی پخش نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خیر اصلا کتاب خونه ی خاصی نمیخوادخوب شما مشکل از برنامه های پیشفرض گوشیتون هست که داخل پلیر گوشی پخش نمیشه خود برنامه ارور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ mx player استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ mx player استفاده کنید سلام عزیز جان خود برنامه ارور میده. در صورتی که اگه پورتشو اچ تی تی پی بزارم دیگه ارور نمیده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خوب عزیز آدرس اینجوری هست دیگه مثلا شبکه ی سه http://edge1.livetv.irib.ir:1935/tv3/smil:irib3/player.m3u8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خوب عزیز آدرس اینجوری هست دیگهمثلا شبکه ی سه http://edge1.livetv.irib.ir:1935/tv3/smil:irib3/player.m3u8 بله درسته باید اینجوری باشه تا قبول کنه. اما من توی دیتابیس برنامه های دیگه لینک های آر ام تی پی رو دیم که کار میکنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab1392 47 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ خب کسی از دوستان نگفت که چطور فقط روی mxplayer و یا پلیر خود گوشی کار کنه و برنامه ای دیگه ای رو باز نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
من از این متد برای پخش آنلاین استفاده میکنم
اما ارور میده.
نمی دونم چرا اما باید اول آدرس اچ تی تی پی باشه تا قبول کنه در صورتی که بیشتر آدرس های پخش آنلاین از آر تی ام پی استفاده میکنن
کمک کنید لطفا.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.