ha88an 203 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان من با استفاده از سرویس پوشه، پوش نوتیفیکیشن روی اپ خودم راه اندازی کردم ولی فقط زمانی ک اپ من توسط کاربر باز باشه پوش ارسال میشه براش ! ینی کسایی ک در لحظه ارسال برنامه من براشون بسته باشه هیچ وقت پوش رو دریافت نمیکنن طبق آموزش های خودشون پیش رفتم و MyPushListener رو هم گذاشتم توی برنامه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۵ تو اعلان معمولی که همون لحظه دریافت میشه اما توی اعلان پیشرفته یه قسمت هست دقیقا آخرین مرحله که دوتا گزینه داره مثل عکس زیر من رو سه تا اپ پوشه رو دارم و همه رو هم با همون راهنمایی پوشه درست کردم هیچ مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اره مشکل رو گوشیایی huawei هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
من با استفاده از سرویس پوشه، پوش نوتیفیکیشن روی اپ خودم راه اندازی کردم
ولی فقط زمانی ک اپ من توسط کاربر باز باشه پوش ارسال میشه براش ! ینی کسایی ک در لحظه ارسال برنامه من براشون بسته باشه هیچ وقت پوش رو دریافت نمیکنن
طبق آموزش های خودشون پیش رفتم و MyPushListener رو هم گذاشتم توی برنامه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.