نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام خدمت دوستان گرامی در این آموزش تصویری همان گونه که از موضوع پیداستشما یاد میگیرید که چگونه متن و تصویر خودر را از دیتابیس گرفته ودر اسکرول ویو آن را به صورت ستون گرفته و نمایش دهید برای درک بهتر به دموی این آموزش مراجعه فرماییددموی آموزش در آپاراتبرای خرید به لینک زیر مراجعه فرماییدخرید آموزش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من سورس رو دانلود کردم ولی پسوور مشکل داره اینم عکسش که باز نگید بی توجه هستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ درود این رمز عبور را تست کنید: www.Basic4Android.org نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون توی سایت زده Basic4Android.org اصلاحش کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ جناب قبادی دستت درد نکنه ولی آموزش میدید لطفا موزیکتونو قط کنید اینطوری زیاد جالب نیست و یه خورده هم ویدئوتون نویز داره موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ اصلاح شد خواهش میکنم ممنون از شما*نمیدونم* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ چشم *همینه**قلب* نویزش والا دیگه مال خود اون برنامه هستش شما دیگه ببخشید*قلب**همینه* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ جناب قبادی سلام مجدد امکانش هست سورسی که از روی آموزش انجام دادید رو هم برا دانلود بزارید ... ممنون میشیم ... اینطوری فک کنم مثل بقیه آموزشا که سورس هم همراهشون هست بهتره دستت درد نکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ من سورس رو قرار ندادم تا بلکه جای یاد یگیری داشته باشه گفتم شاید اینجوری بهتر باشه و زود تر میره تو سر آدم حالا اگه که سورس میخوایید چشم به ایملتون فرستاده میشه و در لینک دانلود گذاشته میشه*تک قلب**بوس* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kh11 22 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ حرفتون صحیحه ولی اگر به ایمیلم بفرستید ممنون میشمممم *ناز* نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام آموزش فوق العاده خوبی بود ولی یه سوال ، الان عکس ها بد نمایش داده میشه یعنی اگه اندازه عکس بزرگ باشه خوب نمایش داده نمیشه ، راهی هست بشه که اندازه عکس رو کنترل کرد ؟( هم طول و هم عرض) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ عکسی که توی دیتابیس میزارید رو کوچیک بزارید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ عکسی که توی دیتابیس میزارید رو کوچیک بزارید منظورم این بود نمیشه با % کنترلش کرد که تو همه ی گوشی ها خوب نمایش داده بشه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ چرا میشه ولی ما اینجا اومدیم از کتابخونه bitmapextended استفاده خراب میشه..\هتر کار خودتو سخت نکنی اینجور که گفتم انجام بده کنتر کردنش هم راحته نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام من 2تا مشکل دارم 1:تو گوشیهای مختلف تا ته متن نشون نمیده! 2:عکس وسط چینه ولی قسمتی از عکس تو گوشی های کوچیک نشون نمیده حالا برای عکس میشه عکس کوچیکتر گذاشت ولی برای مشکل اول چیکار کنم؟ لطفا یک راه اصولی بگید تشکر اگه میشه به تلگرام من جواب بدید چون خیلی عجله اییه تشکر telegram.me/clixx نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ سلام من 2تا مشکل دارم 1:تو گوشیهای مختلف تا ته متن نشون نمیده! 2:عکس وسط چینه ولی قسمتی از عکس تو گوشی های کوچیک نشون نمیده حالا برای عکس میشه عکس کوچیکتر گذاشت ولی برای مشکل اول چیکار کنم؟ لطفا یک راه اصولی بگید تشکر اگه میشه به تلگرام من جواب بدید چون خیلی عجله اییه تشکر telegram.me/clixx سلام باید با از دیزاینر اسکریپت استفاده کنید و به ویو ها و عکس هاتون مختصات بدید تا در گوشی هایی با سایز های مختلف مشکلی نداشته باشن آموزشش » http://answercenter.ir/topic/873-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-scriptdesigner-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.