taha1371 84 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ من میخوام یه پنلی رو در مرکز صفحه قرار بدم البته از طریق کد نویسی چطوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ در 22 دقیقه قبل، taha1371 گفته است : من میخوام یه پنلی رو در مرکز صفحه قرار بدم البته از طریق کد نویسی چطوری میشه سلام دوست عزیز فک کنم اینجوری کارتون راه بیفته راه منطقی نیست ولی فک کنم بشه ازش استفاده کرد اینجور که Panel1.SetLayout(20%X,30%Y,100%X-2*(20%X),100%Y-2*(30%Y)) با این کد میگیم که از سمت چپ و راست به اندازه 20% و از بالا و پایین به اندازه 30% x و y فاصله داشته باشه بلاخره وسط میفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۵ سلام اینهم کد: Dim top as int=45%y Dim p as panel P.intialize("p") Activtiy.addview(p,10dip,top,80%x,50%y) دوست...عزیز! این کد ها کاملا درسته ! شما فقط این مقدارهارا دلخواه تغییرر بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
من میخوام یه پنلی رو در مرکز صفحه قرار بدم البته از طریق کد نویسی چطوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.