smm1378 2 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان.من میخوام در کتابخانه Ahviewpager صفحات با اسکرول به چپ و راست کردن عوض نشوند! (حتی اگه بشه از طریق tablayout هم غیر فعال بشه عالیه!). در اصل میخوام فقط با کد VP.GotoPage(1,False) صفحات عوض بشوند! پیشاپیش ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smm1378 2 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۵ در 31 دقیقه قبل، smm1378 گفته است : سلام دوستان.من میخوام در کتابخانه Ahviewpager صفحات با اسکرول به چپ و راست کردن عوض نشوند! (حتی اگه بشه از طریق tablayout هم غیر فعال بشه عالیه!). در اصل میخوام فقط با کد VP.GotoPage(1,False) صفحات عوض بشوند! پیشاپیش ممنون آن اسکروول کردن با کد VP.PagingEnabled = False حل کردم! حالا چجوری کاری کنم که از طریق tablayout هم عوض نشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smm1378 2
سلام دوستان.من میخوام در کتابخانه Ahviewpager صفحات با اسکرول به چپ و راست کردن عوض نشوند! (حتی اگه بشه از طریق tablayout هم غیر فعال بشه عالیه!).
در اصل میخوام فقط با کد VP.GotoPage(1,False) صفحات عوض بشوند!
پیشاپیش ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.