HAMEDDDR 15 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام من دارم یک نرم افزاری مینویسم که وقتیس یک غریبه امد سمت گوشی ازش عکس بگیره سنسور مجاورتی کدشو نوشتم برای گرفتن عکس کدشو بلدم البته سوالم اینه چه کدی باید اضافه کنم که خود به خود عکس بندازه اگر کسی نزدیک شدبه گوشی؟ کد روشن شدن شدن صفحه سنسور مجاورتی میشه فعال کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosseinkarimian 100 ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/16, 05:12:17، HAMEDDDR گفته است : با سلام من دارم یک نرم افزاری مینویسم که وقتیس یک غریبه امد سمت گوشی ازش عکس بگیره سنسور مجاورتی کدشو نوشتم برای گرفتن عکس کدشو بلدم البته سوالم اینه چه کدی باید اضافه کنم که خود به خود عکس بندازه اگر کسی نزدیک شدبه گوشی؟ کد روشن شدن شدن صفحه سنسور مجاورتی میشه فعال کرد؟ سلام با کتابخانه phone میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
HAMEDDDR 15
با سلام
من دارم یک نرم افزاری مینویسم که وقتیس یک غریبه امد سمت گوشی ازش عکس بگیره
سنسور مجاورتی کدشو نوشتم
برای گرفتن عکس کدشو بلدم البته
سوالم اینه چه کدی باید اضافه کنم که خود به خود عکس بندازه اگر کسی نزدیک شدبه گوشی؟
کد روشن شدن شدن صفحه سنسور مجاورتی میشه فعال کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.