mohsen7073 3 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ درخواست سوری گالری ویدیو آفلاین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ بفرمائید لینک دانلودش: Downloading Android+Media+Browser+(Play+Music,+View+Images,+Play+Videos) Code | Free source code, tutorials and articles لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۵ این هم هدیه من به شما و تمام دوستان ثوابش یه صلوات برای مدافعان حرم MediaBrowser v1.31.zip MediaBrowser v1.21.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ یه سوال در سورس بالا من می خوام وقتی روی یک فیلم یا صوت یا عکس کلیک کرد اون رو در یک اکتیویتی دیگر ببرد و نشان دهد چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ یه سوال در سورس بالا من می خوام وقتی روی یک فیلم یا صوت یا عکس کلیک کرد اون رو در یک اکتیویتی دیگر ببرد و نشان دهد چیکار باید بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsen7073 3
درخواست سوری گالری ویدیو آفلاین
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.