mehrad 37 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام خدمت دوستان من برنامه پيامكي انلاين دارم كه ميخوام اون مطالبي كه val اون برار 1 هست رو بياره توي برنامه غير اينو نياره مثلا 0 بود نياره ديتابيس افلاين هم ندارم فقط انلاينه اينم عكس ممنون ميشم راهنمايي كنيد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ سلام کوئری رو به شکل زیر بنویسید select id , matn , far , isp , .... from bef where val = 1 order by .... اون سه نقطه ها ادامه ی کوئری هستن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrad 37 ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۵ در 3 ساعت قبل، شهاب اسکندری گفته است : سلام کوئری رو به شکل زیر بنویسید select id , matn , far , isp , .... from bef where val = 1 order by .... اون سه نقطه ها ادامه ی کوئری هستن اغا دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrad 37
با سلام خدمت دوستان
من برنامه پيامكي انلاين دارم كه ميخوام اون مطالبي كه val اون برار 1 هست رو بياره توي برنامه غير اينو نياره مثلا 0 بود نياره
ديتابيس افلاين هم ندارم فقط انلاينه
اينم عكس ممنون ميشم راهنمايي كنيد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.