morti08 19 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 سلام ببخشید من چار محصول خریداری کردم همگی قابلیت مدیریت دارن ولی آریا لیست خیر ممنون میشم زود تر پاسخ بدبد تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 در در 1395/12/21, 13:41:11، morti08 گفته است : سلام ببخشید من چار محصول خریداری کردم همگی قابلیت مدیریت دارن ولی آریا لیست خیر ممنون میشم زود تر پاسخ بدبد تشکر اگه امکانش هس زودتر پاسخ بدین ممنون حدود 2 هفتس که معطلم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,631 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 سلام. شماره آقای ایزدی مدیریت کل پایین سایت هست. با ایشون هماهنگ کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morti08 19 ارسال شده در 14 خرداد، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2017 توی تلگرام بهشون پیام دادم ولی یه ماهه که آن نشدن میشه آخرین ورژن آریا لیست رو واسم بفرستین الان حدود سه هفتس که خبری نشده. قبلا خریداری کردم اگه لازمه عکس صفحه خریدمم رو واستون میفرستم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.