Coocala 35 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان، امکان ریستارت گوشی وجود داره؟ سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ امکانش هست. ولی قطعا نمیتونی اونو توی مارکتها بزاری اولین چیزی که لازمه اینه که برنامه باید سیستمی بشه بعد دسترسی زیر <permission android:name="android.permission.REBOOT"/> بعد متد زیر رو با جاوا آبجکت پیاده کنید PowerManager pm = (PowerManager) getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : امکانش هست. ولی قطعا نمیتونی اونو توی مارکتها بزاری اولین چیزی که لازمه اینه که برنامه باید سیستمی بشه بعد دسترسی زیر <permission android:name="android.permission.REBOOT"/> بعد متد زیر رو با جاوا آبجکت پیاده کنید PowerManager pm = (PowerManager) getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); سیستمی بشه منظورتون سرپرست دستگاهه؟ درباره این متد هم نفهمیدم باید چیکار کنم خب الان من یه متغیر جاوا آبجکت دارم، بعدشو میشه راهنمایی کنید؟ Dim j as JavaObject ... Thanks لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ عزیز این همه آموزش جاوا آبجکت تو انجمن هست. سرچ کنید لطفا. متدی که باید به اکتیویتی اضافه کنید به شکل زیر هست بقیش دیگه استفاده از کتابخونه جاوا آبجکته که زیاد هست تو انجمن #if java import android.content.Context; import android.os.PowerManager; import anywheresoftware.b4a.BA; public void reboot(){ PowerManager pm = (PowerManager) BA.applicationContext.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); } #end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ در 23 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز این همه آموزش جاوا آبجکت تو انجمن هست. سرچ کنید لطفا. متدی که باید به اکتیویتی اضافه کنید به شکل زیر هست بقیش دیگه استفاده از کتابخونه جاوا آبجکته که زیاد هست تو انجمن #if java import android.content.Context; import android.os.PowerManager; import anywheresoftware.b4a.BA; public void reboot(){ PowerManager pm = (PowerManager) BA.applicationContext.getSystemService(Context.POWER_SERVICE); pm.reboot(null); } #end if عذر میخوام ولی بگید با جاوا آبجکت چیکار کنم ممنون میشم، با سرچ به نتیجه نرسیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Coocala 35
سلام دوستان،
امکان ریستارت گوشی وجود داره؟
سرچ هم کردم چیزی پیدا نکردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.