Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان هنگام استفاده از کتابخانه RuntimePermissions اروری به شکل زیر میاد. قبل استفاده از این کتابخونه هیچ مشکلی نبود کتابخانه هایی که استفاده کردم هم مشخصه. مشکل از کجاست؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ بعیده که مشکل از این کتابخونه باشه کتاببخونه رو غیر فعال کنید و متغیرهاشو هم حذف کنید و دوباره کامپایل کنید. ببینید کامپایل میشه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۵ در 2 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : بعیده که مشکل از این کتابخونه باشه کتاببخونه رو غیر فعال کنید و متغیرهاشو هم حذف کنید و دوباره کامپایل کنید. ببینید کامپایل میشه یا نه بله دقیقا از همین کتابخونه است قبلا امتحان کردم کلا تیکشو برداشتم و تست کردم کامپایل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mehdi.s 173
سلام دوستان
هنگام استفاده از کتابخانه RuntimePermissions اروری به شکل زیر میاد.
قبل استفاده از این کتابخونه هیچ مشکلی نبود
کتابخانه هایی که استفاده کردم هم مشخصه.
مشکل از کجاست؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.