reza abaskhanian 12 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ چطوری میتونم دکمه ها رو کنترل کنم ؟ منظورم زمانی هست که از برنامه خارج شدیم؟ با سرویس میشه کنترل کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عباس 24 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ درود! منظورت ؟ میشه بیشتر توضیح بدید! من فک میکنم منظور شما نمایش دیالوگ باکس هستش نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ سلام یه تابعی داره هر اکتیویتی به اسم Activity_KeyPress که توش میتونی کلید هارو کنترل کنی به عنوان مثال Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event Select KeyCode Case KeyCodes.KEYCODE_BACK ' وقتی برگشت رو میزنه Case KeyCodes.KEYCODE_HOME 'home End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ میخام وقتی یبار برنامه اجرا شد و کاربر از برنامه خارج شد ، بتونم دکمه های back , home کنترل کنم مثلا وقتی کاربر back رو میزنه صوتی بگه که شما دکمه back رو کلیک کردید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza abaskhanian 12
چطوری میتونم دکمه ها رو کنترل کنم ؟
منظورم زمانی هست که از برنامه خارج شدیم؟
با سرویس میشه کنترل کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.