mehdi7374 4 ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۵ سلام دوستان من مشکلی با این دوتا کتابخونه پیدا کردم: من ابتدا یه لیست ویو تو اکتیویتی انشیلایز کردم و سپس اندازه بهش دادم و اونو به اکتیویتی اد کردم به صورت زیر: lv.Initialize("") Activity.AddView(lv,0,0,100%x,100%y) حالا میخام رفرش متریال هم به اکتیویتی اد کنم که به صورت زیر عمل میکنم: STR.Initialize("") Activity.AddView(STR,0,0,100%x,100%y) حالا مشکل من اینه که این خط کدها ارور میده از ارورش هم معلومه که میگه نمیشه این دو رو با هم به یه اندازه به اکتیویتی اد کرد و باید یکیش رو ریمو کنی دوستان شما راه حلی دارن یه نه (به جز اینکه از دیزاینر استفاده کنی) برا floatingactionbutton هم مشکلم اینجاست که نمایشش نمیده یعنی فکر کنم میره زیر لیست ویو و برا همین نمایشش نمیده من تمام دیزاین ها را دارم با کد به اکتیویتی اد میکنم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi7374 4 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ تقریبا یک روز گذشت ولی هنوز کسی جواب منو نداده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7790 3 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ درود دوست عزیز باید از دستور RemoveLayout استفاده کنی قبل اضافه کردن ویو ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi7374 4 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ یعنی هیچکس بلد نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi7374 4
سلام دوستان
من مشکلی با این دوتا کتابخونه پیدا کردم:
من ابتدا یه لیست ویو تو اکتیویتی انشیلایز کردم و سپس اندازه بهش دادم و اونو به اکتیویتی اد کردم به صورت زیر:
lv.Initialize("")
Activity.AddView(lv,0,0,100%x,100%y)
حالا میخام رفرش متریال هم به اکتیویتی اد کنم که به صورت زیر عمل میکنم:
STR.Initialize("")
Activity.AddView(STR,0,0,100%x,100%y)
حالا مشکل من اینه که این خط کدها ارور میده
از ارورش هم معلومه که میگه نمیشه این دو رو با هم به یه اندازه به اکتیویتی اد کرد و باید یکیش رو ریمو کنی
دوستان شما راه حلی دارن یه نه (به جز اینکه از دیزاینر استفاده کنی)
برا floatingactionbutton هم مشکلم اینجاست که نمایشش نمیده یعنی فکر کنم میره زیر لیست ویو و برا همین نمایشش نمیده
من تمام دیزاین ها را دارم با کد به اکتیویتی اد میکنم
از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.