Siaic 88 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۵ با سلام من عکسام با کتابخانه AriaGlide داخل ایمیج ویو لود میکنم ولی نمیدونم چجوری باید ذخیرشون کنم لطفا کمکم کنین تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/24, 21:20:34، Siaic گفته است : با سلام من عکسام با کتابخانه AriaGlide داخل ایمیج ویو لود میکنم ولی نمیدونم چجوری باید ذخیرشون کنم لطفا کمکم کنین تشکر بلد نیست کسی؟؟؟ جالبه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/24, 21:20:34، Siaic گفته است : داخل ایمیج ویو لود میکنم ولی نمیدونم چجوری باید ذخیرشون کنم لطفا کمکم کنین در Glide چندین حالت وجود داره، درهر حالت که شما بتونید یک Bitmap از تصویر مورد نظر تهیه بکنید میتونید ذخیره سازی رو انجام بدید. کد ذخیره کردن یک عکس توسط bitmap: Dim a As Bitmap = عکس بیت مپ Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "ax.png", False) a.WriteToStream(out, 100, "PNG") out.Close حالا بستگی به خودتون و نیازتون داره که اون "عکس بیت مپ" رو چطور میدید. مثلا من اینجا از روش IntoTarget استفاده میکنم و بیت مپ رو میگیرم: Sub Globals Dim ar As AriaGlide End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Activity.LoadLayout("Layout1")' ar.Load("link").AsBitmap.IntoTarget("ar",0) End Sub Sub ar_OnBitmapReady(bitmap As Bitmap,Tag As Object) 'گرفتن بیت مپ و ذخیره سازی' Dim a As Bitmap=bitmap Dim out As OutputStream out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal, "ax.png", False) a.WriteToStream(out, 100, "PNG") out.Close End Sub ضمناً توجه داشته باشید که بیشتر جواب ندادن ها بخاطر اینه که این موارد قبلا بحث شده و کافیه جستجو میکردید تا کد بالا رو بدست میاوردید. کتابخانه AriaGlide هم در هرصورت بالاخره عکس رو با Bitmap میده و میتونید عکس مورد نظر رو بدید تا ذخیره سازی انجام بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام من عکسام با
کتابخانه AriaGlide
داخل ایمیج ویو لود میکنم ولی نمیدونم چجوری باید ذخیرشون کنم لطفا کمکم کنین
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.