amirsghx 13 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان من می خواستم یک تکه کد رو تو بیسیک استفاده کنم اما متاسفانه دستی تو جاوا ندارم .. ممنون میشم دوستان کمک کنند استفادش کنم تو بیسک. یک کد هست برای خاموش کردن اجباری چراغ دکمه های سخت افزار ی Android - turn off hardware key lights - Stack Overflow سپاس از دوستان خوبم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۵ سلام. گرچه توی پیوی تلگرام بهت دادم امیرجان اما برای اینکه شاید دوستان بخوان و تاپیک هم بی جواب نمونه اینجاهم میذارم. جاوا در بیسیک: #if java import java.io.IOException; public void run(){ Runtime r = Runtime.getRuntime(); try { r.exec("echo 0 > /system/class/leds/keyboard-backlight/brightness"); } catch (IOException e) { // TODO Auto-generated catch block e.printStackTrace(); } } #End If اجرا و صدا زدن متد: Dim j As JavaObject j.InitializeContext j.RunMethod("run",Null) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsghx 13
سلام خدمت دوستان
من می خواستم یک تکه کد رو تو بیسیک استفاده کنم اما متاسفانه دستی تو جاوا ندارم .. ممنون میشم دوستان کمک کنند استفادش کنم تو بیسک.
یک کد هست برای خاموش کردن اجباری چراغ دکمه های سخت افزار ی
Android - turn off hardware key lights - Stack Overflow
سپاس از دوستان خوبم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.