قصد دارم به باتنی که طراحی کردم دو کار بدم اول اینکه دانلود کنه و دفعه های بعدی فایل دانلودی رو با اینتنت ، توی برنامه پی دی اف خود گوشی اجرا کنه توی انجمن چند کد پیدا کردم اما موقع کلیک بر روی باتن کادر انتخاب برنامه ها بالا میاد که روی ادوب پی دی اف کلیک میکنم این پیغام بالا میاد هربار باید اوکی رو کلیک کنم تا فایل اجرا بشه، اگر نخام این پیغام بالا بیاد چه کنم ؟
Dim intant1 As Intent
intant1.Initialize(intant1.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal&"/top","4.pdf"))
intant1.SetComponent("android/com.android.internal.app.ResolverActivity")
intant1.SetType("application/pdf")
StartActivity(intant1)
سوال
hussein1 48
باسلام
قصد دارم به باتنی که طراحی کردم دو کار بدم اول اینکه دانلود کنه و دفعه های بعدی فایل دانلودی رو با اینتنت ، توی برنامه پی دی اف خود گوشی اجرا کنه توی انجمن چند کد پیدا کردم اما موقع کلیک بر روی باتن کادر انتخاب برنامه ها بالا میاد که روی ادوب پی دی اف کلیک میکنم این پیغام بالا میاد هربار باید اوکی رو کلیک کنم تا فایل اجرا بشه، اگر نخام این پیغام بالا بیاد چه کنم ؟
Dim intant1 As Intent intant1.Initialize(intant1.ACTION_VIEW, "file://" & File.Combine(File.DirRootExternal&"/top","4.pdf")) intant1.SetComponent("android/com.android.internal.app.ResolverActivity") intant1.SetType("application/pdf") StartActivity(intant1)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.