بنده در حال ساخت برنامه بکاپ از دیتای اپ (صرفا دیتا ، نه خود اپ) هستم ؛ برای اینکار یه لیست ویو ساختم که اپ های نصب شده در گوشی رو نشون میده و کاربر اپ مورد نظرشو انتخاب میکنه ، حالا برای بکاپ گرفتن من نیاز به پکیج نیم و نام دیتابیس دارم ؛ پکیج نیم رو با کد زیر میگیرم
حالا برای بدست آوردن آدرس دیتابیس من نیاز دارم نام دیتابیس رو بدونم ولی از اونجا که خود کاربر ، برنامه رو انتخاب میکنه نام دیتابیس ثابت نیست ، من چه کدی برنم که برنامم بتونه اسم دیتابیس رو خودش بفهمه ؟
یعنی اسم فایل databasename.db در کد زیر رو از کجا بفهمم ؟
سوال
mahdimm 0
سلام اساتید
بنده در حال ساخت برنامه بکاپ از دیتای اپ (صرفا دیتا ، نه خود اپ) هستم ؛ برای اینکار یه لیست ویو ساختم که اپ های نصب شده در گوشی رو نشون میده و کاربر اپ مورد نظرشو انتخاب میکنه ، حالا برای بکاپ گرفتن من نیاز به پکیج نیم و نام دیتابیس دارم ؛ پکیج نیم رو با کد زیر میگیرم
PackageInfo packageInfo = packlist.get(i); String packname = packageInfo.applicationInfo.loadLabel(getPackageManager()).toString();
حالا برای بدست آوردن آدرس دیتابیس من نیاز دارم نام دیتابیس رو بدونم ولی از اونجا که خود کاربر ، برنامه رو انتخاب میکنه نام دیتابیس ثابت نیست ، من چه کدی برنم که برنامم بتونه اسم دیتابیس رو خودش بفهمه ؟
یعنی اسم فایل databasename.db در کد زیر رو از کجا بفهمم ؟
data/data/YOURPACKAGENAME/databases/databasename.db
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.