edris1380 2 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ سلام خدمت شما ببخشید من یک سوال داشتم . ایا کدی وجود داره مثالا تمامی فایلهایی که با پسوند Mp3 وجود داره رو تو حافظه گوشی پیدا کنه و بعدش یک لیست از اون رو به کاربر نشون بده و هرکدوم رو که میخاد پخش کنه مثل پخش موسیقی که تو همه گوشی ها موجوده ممنون میشم که راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۵ در در 1395/12/26, 15:59:52، edris1380 گفته است : سلام خدمت شما ببخشید من یک سوال داشتم . ایا کدی وجود داره مثالا تمامی فایلهایی که با پسوند Mp3 وجود داره رو تو حافظه گوشی پیدا کنه و بعدش یک لیست از اون رو به کاربر نشون بده و هرکدوم رو که میخاد پخش کنه مثل پخش موسیقی که تو همه گوشی ها موجوده ممنون میشم که راهنماییم کنید. کتابخونه هست ( من بلد نیستم ) ولی می تونی کدی بنویسی که بیاد تمام گوشی رو یکی یکی بگرده و دونبال فایل Mp3 fباشه و اون هایی که پیدا کرده رو لیست کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
edris1380 2
سلام خدمت شما ببخشید من یک سوال داشتم .
ایا کدی وجود داره مثالا تمامی فایلهایی که با پسوند Mp3 وجود داره رو تو حافظه گوشی پیدا کنه و بعدش یک لیست از اون رو به کاربر نشون بده و هرکدوم رو که میخاد پخش کنه مثل پخش موسیقی که تو همه گوشی ها موجوده ممنون میشم که راهنماییم کنید.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.