من با استفاده از کتابخانه AriaAsyncTask اقدام به کپی فایل از پوشه Assets به حافظه میکردم. همه چی درست کار میکرد. تا اینکه به روز یه فایل با حجم نزدیک یک گیگ رو میخواستم کپی کنم. ولی هرکاری کردم نشد. برنامه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تو چندتا دستگاه تست کردم نشد. ولی تو شبیه ساز کامپیوتر جواب میده و عمل کپی انجام میشه. به نظرتون علتش چیه؟ کتابخانه مشابهی نیست که با اون هم تست کنم؟
Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object
File.Copy(File.DirAssets,"yourfile",File.DirRootExternal,"yorfile")
End Sub
Sub aria_OnPreExecute
ProgressDialogShow("درحال کپی...")
End Sub
Sub aria_OnPostExecute(param As Object)
ProgressDialogHide
End Sub
سوال
rasoul.t 15
سلام
من با استفاده از کتابخانه AriaAsyncTask اقدام به کپی فایل از پوشه Assets به حافظه میکردم. همه چی درست کار میکرد. تا اینکه به روز یه فایل با حجم نزدیک یک گیگ رو میخواستم کپی کنم. ولی هرکاری کردم نشد. برنامه هیچ عکس العملی نشون نمیده. تو چندتا دستگاه تست کردم نشد. ولی تو شبیه ساز کامپیوتر جواب میده و عمل کپی انجام میشه. به نظرتون علتش چیه؟ کتابخانه مشابهی نیست که با اون هم تست کنم؟
Sub aria_DoInBackground(params() As Object) As Object File.Copy(File.DirAssets,"yourfile",File.DirRootExternal,"yorfile") End Sub Sub aria_OnPreExecute ProgressDialogShow("درحال کپی...") End Sub Sub aria_OnPostExecute(param As Object) ProgressDialogHide End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.