vahid_d_0101 31 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ سلام نمیدنم چرا هرکجا در این مورد سوال میپرسم کسی جواب نمیده ؟ FCM یا GCM یعنی واقعا کسی نیست که با این سیستم کار کرده باشه به خداکارم گیره فقط میخوام بین دوتا گوشی که به نت وصلن پیام بدم دقت کنید فقط دوتا گوشی اصلا بحث چت و پوش و ... نیست فایل هایی که توی سایت مرجع پیدا کردم اینجا میزارم خواهشا کمک کنید Device.zip web_service.zip PushDevice.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ سلام تو گوگل جستجو کردم چیزی که شما میخواین fcm یا gcm نیست چیزی که من تو سایت گوگل دیدم از این سرویس واسه پوش استفاده میکنن چیزی که شما میخواین باید از سوکت استفاده کنین چقد چیز چیز شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ در 23 ساعت قبل، vahid_d_0101 گفته است : سلام نمیدنم چرا هرکجا در این مورد سوال میپرسم کسی جواب نمیده ؟ FCM یا GCM یعنی واقعا کسی نیست که با این سیستم کار کرده باشه به خداکارم گیره فقط میخوام بین دوتا گوشی که به نت وصلن پیام بدم دقت کنید فقط دوتا گوشی اصلا بحث چت و پوش و ... نیست فایل هایی که توی سایت مرجع پیدا کردم اینجا میزارم خواهشا کمک کنید Device.zip web_service.zip PushDevice.zip سلام شما باید بیای و با استفاده از از کتابخونه auth فایربیس یه ایدی بهت میده اونو بگیری بعد با فایربیس پیامتون رو به اون ایدی خاص بفرستید ....موفق باشید برای تست میتونی از داخل خود سایت فایربیس تست کنی فقط تنها چیزی که هست من چند هفته پیش امتحان کردم auth رو که میزنی لاگین کنه یهو یه ارور جاوا میاد که ایران بخاطر تحریم نمیتونه از این سرویس استفاده کنه!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahid_d_0101 31 ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۵ اقا من یه سری دیگه سورس در مورد چت با mqtt پیدا کردم ان شاالله که کارم گیر نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahid_d_0101 31
سلام
نمیدنم چرا هرکجا در این مورد سوال میپرسم کسی جواب نمیده ؟ FCM یا GCM
یعنی واقعا کسی نیست که با این سیستم کار کرده باشه به خداکارم گیره
فقط میخوام بین دوتا گوشی که به نت وصلن پیام بدم دقت کنید فقط دوتا گوشی اصلا بحث چت و پوش و ... نیست
فایل هایی که توی سایت مرجع پیدا کردم اینجا میزارم خواهشا کمک کنید
Device.zip
web_service.zip
PushDevice.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.