AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ آقا مهدی اپ عالیه! هم دیزاین هم ایده و محتوا فقط یه سوال دارم، اون صفحه تنظیمات رو چطوری پیادهکردی؟ متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۶ سلام برنامه عالی خسته نباشید احتمالا برای اون خطا هم یه باگی هست که قبل از اینکه Table ای بسازی ، فراخوانیش کردی . دیگه باید بگردی ببینی کجاش مشکل داره بازم خسته نباشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mehdi.s 173 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۶ در در 1396/05/29, 14:28:03، AMiN.M7892 گفته است : آقا مهدی اپ عالیه! هم دیزاین هم ایده و محتوا فقط یه سوال دارم، اون صفحه تنظیمات رو چطوری پیادهکردی؟ متشکر سلام نظر لطف شماس دوست من صفحه تنظیماتش خیلی راحت بدون استفاده از هیچ کتابخانه خارجی طراحی شده... البته بصورت متریال لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۶ سلام، یعنی شما یه تولبار و بعد کاردویو گذاشتی و تمام اجزا رو تک به تک اضافه کردی؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.