Siaic 88 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام من 1دیتابیس آنلاین دارم که یسری اسم داخلش هست به صورت نا مرتب مثلا اسمی که با ی شروع میشه اول و اسمی که با الف شروع میشه وسط جدول هست. حالا میخوام این اسامی به صورت ترتیب حروف الفبا از الف تا ی داخل لیست ویو نمایش بدم میشه کمکم کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ در هم اکنون، Siaic گفته است : با سلام من 1دیتابیس آنلاین دارم که یسری اسم داخلش هست به صورت نا مرتب مثلا اسمی که با ی شروع میشه اول و اسمی که با الف شروع میشه وسط جدول هست. حالا میخوام این اسامی به صورت ترتیب حروف الفبا از الف تا ی داخل لیست ویو نمایش بدم میشه کمکم کنید. با تشکر سلام . شما یهمتغییر از نوع لیست بساز 02 - بعد تمام اسامی رو از دیتا بیس بگیر بریز داخل لیست 03 - بعد هم راحته ، لیست رو sort کن ( مرتب کنی به ترتیب حروف الفبا ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Siaic 88 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، softir گفته است : سلام . شما یهمتغییر از نوع لیست بساز 02 - بعد تمام اسامی رو از دیتا بیس بگیر بریز داخل لیست 03 - بعد هم راحته ، لیست رو sort کن ( مرتب کنی به ترتیب حروف الفبا ) با سلام آخه هر اسم 2تا لینک هم داره و حجم اسامی هم زیاده میخوام جوری سمت b4a بخونم که id هارو به ترتیب الفبا بچینه برام و لیمیت هم بدم که لیست ویو هنگ نکنه. تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Siaic 88
با سلام
من 1دیتابیس آنلاین دارم که یسری اسم داخلش هست به صورت نا مرتب مثلا اسمی که با ی شروع میشه اول و اسمی که با الف شروع میشه وسط جدول هست.
حالا میخوام این اسامی به صورت ترتیب حروف الفبا از الف تا ی داخل لیست ویو نمایش بدم
میشه کمکم کنید. با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.