taha1371 84 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ سلام این کد من نوشتم و امد مقدار Values ریختم داخل لیبل و شده شکل پایین اما من میخوام بیاد بریز داخل دو تا لیبل ولی به این صورت که 13 رقم اول تو یکی باشه 13 رقم دوم تو یکی دیگه ایا میشه اگه میشه لطفا کد بدین Log("type:"&atype&"values:"&Values) Label1.Text =Values لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
softir 459 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، taha1371 گفته است : سلام این کد من نوشتم و امد مقدار Values ریختم داخل لیبل و شده شکل پایین اما من میخوام بیاد بریز داخل دو تا لیبل ولی به این صورت که 13 رقم اول تو یکی باشه 13 رقم دوم تو یکی دیگه ایا میشه اگه میشه لطفا کد بدین Log("type:"&atype&"values:"&Values) Label1.Text =Values سلام بفرما dim s as string = values label1.text = s.SubString2(0,12) label2.text = s.SubString(12) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام این کد من نوشتم و امد مقدار Values ریختم داخل لیبل و شده شکل پایین اما من میخوام بیاد بریز داخل دو تا لیبل ولی به این صورت که 13 رقم اول تو یکی باشه 13 رقم دوم تو یکی دیگه ایا میشه اگه میشه لطفا کد بدین
Log("type:"&atype&"values:"&Values) Label1.Text =Values
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.