مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران گرامی، با استفاده از این کتابخانه میتونید در برنامه ی خودتون توسط برنامه های دیگر که قابلیت ارسال فایل دارند مانند یاهو ، وایبر ، لاین و ... فایل ارسال کنید. یه نمونه از کد جهت ارسال فایل توسط لاین : Dim x As send File.Copy(File.DirAssets,,"rakroid.jpg",File.DirRootExternal,"rakroid.jpg") x.Initialize x.ersal(File.DirRootExternal,"/","rakroid.jpg","line") سوالی بود در خدمتم. کتابخانه پیوست شد. موفق باشید. rakroidsend_www.basic4android.org.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ یعنی با این میشه از توی برنامه به لاین و اینا چیز فرستاد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ یعنی با این میشه از توی برنامه به لاین و اینا چیز فرستاد ؟ بله دیگه ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
j0k3r 10 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ معذرت میخوام یه سوال داشتم اگه بخوایم چندتا عکس از یک مسیر رو اضافه کنیم چیکار باید بکنیم و بعدش ارسال کنیم مثلا از این مسیر "/DCIM/Camera" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
osman1 10 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من از این کتابخانه استفاده کردم برای اشتراک متن دیتابیس Sub eshterak_Click Dim share As send share.Initialize share.ersal(matn.Text,"other") End Sub وقتی می خوام ذخیره کنم این ارور رو میده Parsing code. 0.01 Compiling code. Error Error compiling program. Error description: Missing parameter. Occurred on line: 48 share.ersal(matn.Text,"other") Word: ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/thread2202.html به این تاپیک سری بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ با سلام چطور میشه یه فایل تصویری و بعد از اون یک پیام متنی رو از طریق برنامه به تلگرام فرستاد (یعنی یکبار پنجره به اشتراک گذاری باز بشه) متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeedra 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ B4A version: 5.80Parsing code. (0.00s)Compiling code. ErrorError compiling program.Error description: Missing parameter.Occurred on line: 30Msgbox("ssss,ddd")Word: ) من این ارور رو دارم چکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.