Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ سلام ، بنده در مطالب پاورپوینتم از فرمولها استفاده میکنم که در اونها نیز از علامت منها (-) استفاده کردم. این علامتها قبل از ذخیرهکردن فایل، به شکل فارسی (یعنی کوتاه و باریک) هستند - که بنده هم دقیقا قصد دارم به همین صورت باشند - ولی بعد از اینکه پاورپوینت رو دخیره میکنم و دوباره باز میکنم همگی به شکل انگلیسی (دراز و کشیده) میشوند و همین موجب بهم ریختگی متن میشه. (داخل همون سیستم که ذخیره سازی انجام شده.) یعنی به این صورت: قبل از ذخیرهسازی (هنگام ویرایش): پس از ذخیرهسازی (بعد از باز کردن مجدد): یعنی مثل اینکه پاورپوینت هنگام باز کردن دوباره یک فایل، تغییراتی داخلش ایجاد میکنه. این مشکل حتما باید برطرف بشه چون من مجبورم از علامت منهای کوچک و باریک استفاده کنم تا بتونم عباراتم رو داخل صفحه جا بدم. آیا این مشکل قابل حل هست؟ چگونه؟ با تشکر، لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۶ سلام مجدد ، بسیار متشکرم؛ مشکل حل شد. فونت خط تیره ها رو به IranNastaliq تغییر دادم. ظاهراً مشکل از فونت بوده است. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.