aliramazani 2 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 سلام چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟ مثلا: d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175) به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم: d1.Color = rang1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 در 37 دقیقه قبل، aliramazani گفته است : سلام چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟ مثلا: d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175) به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم: d1.Color = rang1 Dim cl = Colors.RGB(157, 19, 175) As Int lbl.color = cl روش دوم توسط کالر پیکر بیسیک مقدار سه رنگ reg - green - blue را وارد کنید و آلفا را هم روی 255 بگذارید کد هگزا را بگیرید و کپی کنید سپس به این صورت استفاده کنید . Dim cl = 0xFF9D13AF as int lbl.color = cl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aliramazani 2
سلام
چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟
مثلا:
d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175)به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم:
d1.Color = rang1لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.