aliramazani 2 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ سلام چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟ مثلا: d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175) به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم: d1.Color = rang1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۶ در 37 دقیقه قبل، aliramazani گفته است : سلام چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟ مثلا: d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175) به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم: d1.Color = rang1 Dim cl = Colors.RGB(157, 19, 175) As Int lbl.color = cl روش دوم توسط کالر پیکر بیسیک مقدار سه رنگ reg - green - blue را وارد کنید و آلفا را هم روی 255 بگذارید کد هگزا را بگیرید و کپی کنید سپس به این صورت استفاده کنید . Dim cl = 0xFF9D13AF as int lbl.color = cl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aliramazani 2
سلام
چطوری میتونم یک کد رنگ را در یک متغیر ذخیره کنم و بعد در برنامه از اون استفاده کنم؟
مثلا:
d1.Color = Colors.RGB(157, 19, 175)
به جای کد رنگ به صورت زیر بنویسم:
d1.Color = rang1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.