shervinjoon 23 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوستان من برنامه b4a رو نصب کردم و یه برنامه نوشته شده رو می خوام اجرا کنم avd رو هم پیکره بندی کردم و اجرا کردم و در حال اجراست اما با این پیام موقع Compile and run مواجه میشم چرا ؟؟؟ چی کار کنم ؟؟؟ قربون همتون ... مرسی.. مممنون... http://8pic.ir/images/la6yrmedvkujs33943ol.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هم شبیه ساز رو اجرا کردم وهم adb رو ریستارت کردم ولی بازم نشد.*عصبانی2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ هم شبیه ساز رو اجرا کردم وهم adb رو ریستارت کردم ولی بازم نشد.*عصبانی2* adb رو دارید اصلا؟ تنظیمش کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ adb همونیکه بهش مسیر شبیه ساز و جاوا رو میدیم؟اونه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اگر میشه تنظیمش رو بفرمایید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ وصل نیستید به دیوایسس یه عکس از قسمت تولز و بعد دانفیگ پچ بگیرید بدید ببینم کجارو اشتباه رفتی که دیباگ پیدا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shervinjoon 23 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ وصل نیستید به دیوایسس یه عکس از قسمت تولز و بعد دانفیگ پچ بگیرید بدید ببینم کجارو اشتباه رفتی که دیباگ پیدا نمیشه http://8pic.ir/images/f2ggduo8j8atc1pt07a2.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۴ بیسیک رو پاک کنید و در مسیر دیگه ای نصب کنید و دوباره کرک کنید اگه درست نشد طبق گفته Erel : You need to use Java 7 instead of 6 (Tools - Configure Paths). جاوا ورژن 7 رو نصب کنید و از Configure Paths مسیر جاوا برای ورژن 7 رو بدید. منبع: http://www.b4x.com/android/forum/threads/rapid-debugger-failed.50529/#post-316183 توی سایت B4X مشکل هم حل شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اگه زحمتی نیست جواب بدید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام اساتید و دوستان اگر لطف کنین بگین این خطا مربوط به چی هست ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوست گرامی دو پست دادن هر دو مثل هم خلاف قوانین هست...تکرار نشود...جواب شما داده شده با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ببخشید.تکرار نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash872 12 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ با تشکر از حل مشکل قبلی الان هم این خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ دوست گرامی امولاتور رو اجرا نکردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ اگه هم امولاتور رو اجرا کردید و باز این خطا رو میده از منوی Tools گذینه ی Restart ADB Server رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shervinjoon 23
سلام دوستان
من برنامه b4a رو نصب کردم و یه برنامه نوشته شده رو می خوام اجرا کنم avd رو هم پیکره بندی کردم و اجرا کردم و در حال اجراست
اما با این پیام موقع Compile and run مواجه میشم چرا ؟؟؟
چی کار کنم ؟؟؟
قربون همتون ... مرسی.. مممنون...
http://8pic.ir/images/la6yrmedvkujs33943ol.jpg
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.