naeini89 30 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام من کتابخانه فراخوانی 3.6 رو دارم این سورس که خیلی هم ساده هست و مشخص Source وقتی روی لیست ویو یه خطی کلیک می کنم ارور میده و برنامه میبنده هر جوری هم کد میزنم ارور میده شمکل از کجاست میخوام کل اطلاعات رو توی لیست ویو نشون بده لطفا اصلاح کنید سورس رو ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
naeini89 30 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ این ارور رو میده : java.lang.NoSuchMethodError: No virtual method AddSingleLine2(Ljava/lang/String;Ljava/lang/Object;)V in class Lanywheresoftware/b4a/objects/ListViewWrapper; or its super classes (declaration of 'anywheresoftware.b4a.objects.ListViewWrapper' appears in /data/app/ir.haku.SayaNavigationTabStrip-1/base.apk) مشکل کتابخونه س؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ سلام مشکل مشخصه. شما دارید از یک نسخه ای از کتابخانه استفاده میکنید که ازاین متد پشتیبانی نمیکنه یا نمیدونم به هرحال... ایراد از داخل کتابخانست. پیشنهاد میکنم سرچ کنید farakhani و نسخه های مختلفش رو تست کنید و یا آقا شهاب سازنده کتابخانه باید بیان بهتون کمک کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
naeini89 30
سلام
من کتابخانه فراخوانی 3.6 رو دارم
این سورس که خیلی هم ساده هست و مشخص
Source
وقتی روی لیست ویو یه خطی کلیک می کنم ارور میده و برنامه میبنده
هر جوری هم کد میزنم ارور میده
شمکل از کجاست
میخوام کل اطلاعات رو توی لیست ویو نشون بده
لطفا اصلاح کنید سورس رو
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.