amir2k 0 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام امیدوارم خوب و عالی باشید من میخوام برناممو ب یک شکلی کنم که یک colorpicker دارم و میخوام رنگی که کاربر انتخاب کرد بیاد و بجای رنگ توی مانیفیست تغییر کنه یا کلا دیگه رنگ برنامه عوض شه به هر شکلی اگه راه حلی دارید بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ سلام فکر نکنم بشه در منیفست کدی رو عوض کرد. و اصلا بهتره بگیم توی منفیست کدی مربوط به تغییر رنگ نیست که بخوایم ویرایش کنیم. اون کد برای ساخت ریسورس تم هست. شاید بشه ریسورس هارو ویرایش کرد. یجا خونده بودم البته بازهم مطمئن نیستم. اما در مورد تغییر رنگ فکر کنم فقط بشه چندتا تم پیشفرض تعیین کرد و کاربر بیاد اونارو عوض کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ یک برنامه بود تویه بازار که ی انتخاب کننده رنگ بود بعد هر رنگیو میزدی اون رنگی میشد برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۶ خب شما اول باید تم هایی که میخوایدو به مانیفیست بدید مثلا CreateResource(values, theme.xml, <resources> <style name="MyAppTheme" parent="Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar"> <item name="colorPrimary">#FF9800</item> <item name="colorPrimaryDark">#F57C00</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="windowActionModeOverlay">true</item> <item name="android:textColorSecondary">#FFFFFF</item> <item name="colorAccent">#FFFFFF</item> </style> <style name="MyAppTheme1" parent="Theme.AppCompat.Light.NoActionBar"> <item name="colorPrimary">#009688</item> <item name="colorPrimaryDark">#00796b</item> <item name="android:navigationBarColor">#00796b</item> <item name="colorAccent">#9c27b0</item> <item name="windowNoTitle">true</item> <item name="windowActionBar">false</item> <item name="android:textColorSecondary">#ebba16</item> </style> </resources> ) خب حالا دوتا تم رفت تو مانیفیست #if java public void _onCreate() { if (_app_theme != 0) setTheme(_app_theme); } #end if حالا اینو زیر activitymain بزار و برای تغییر تم از 1 به 2 این کد رو صدا بزن app_theme=xml.GetResourceId("style","esmtheme") با تشکر از آقای شایان آباد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir2k 0
سلام امیدوارم خوب و عالی باشید
من میخوام برناممو ب یک شکلی کنم که یک colorpicker دارم و میخوام رنگی که کاربر انتخاب کرد بیاد و بجای رنگ توی مانیفیست تغییر کنه یا کلا دیگه رنگ برنامه عوض شه به هر شکلی اگه راه حلی دارید بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.