alireza_r15 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ سلام دوستان من وقتی میخوام تو محیط اندروید استودیو فارسی بنویسم کارکتر ها اینطوری هستن ولی در شبیه ساز هیچ مشکلی ندارن کسی راه حلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ سمت راست پایین ببین انکودینگ روی چی هستش باید UTF-8 باشه اگه چیزی غیر این بود بزن روی از لیست پیداش کن و انتخاب کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، Gray Mind گفته است : سمت راست پایین ببین انکودینگ روی چی هستش باید UTF-8 باشه اگه چیزی غیر این بود بزن روی از لیست پیداش کن و انتخاب کن روی utf-8 هست ولی بازم خراب می نویسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ اینو هم امتحان کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، Gray Mind گفته است : اینو هم امتحان کن اینم امتحان کردم درست نشده :| اصلا با کل زبان ها مشکلی نداره و درست می نویسه ولی فارسی و عربی چرت و پرت می نویسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سلام من اصلا در زمینه اندروید استدیو کار نکردم اما این مشکل تو بیسیک برام پیش اومده بود شاید مشکل شما هم باهاش حل بشه. توی تنظیمات، tools و یا هر جای دیگه بگردید و ببینید که میشه فونت محیط ادیتور رو عوض کرد؟ اگه شد فونت رو بذارید رو tahoma. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_r15 0 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در 21 دقیقه قبل، احسان کرمی گفته است : سلام من اصلا در زمینه اندروید استدیو کار نکردم اما این مشکل تو بیسیک برام پیش اومده بود شاید مشکل شما هم باهاش حل بشه. توی تنظیمات، tools و یا هر جای دیگه بگردید و ببینید که میشه فونت محیط ادیتور رو عوض کرد؟ اگه شد فونت رو بذارید رو tahoma. موفق باشید. ممنون درست شد. دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
احسان کرمی 220 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ خخخخخخخخخخخخخ خیلی عجیبه. من اصلا باهاش کار نکردم!!!!!!!!!!!! خواهش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_r15 0
سلام دوستان من وقتی میخوام تو محیط اندروید استودیو فارسی بنویسم کارکتر ها اینطوری هستن
ولی در شبیه ساز هیچ مشکلی ندارن
کسی راه حلی نداره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.