با سلام، برنامه ای که دارم روش کار میکنم از مولتی پنل استفاده شده و در پنلش اکشن منو اضافه کردم حالا مشکلی که دارم نتونستم متن لیبل رو برابر با همون پوزیشن کنم!
حلقه
For i = 0 To cur.RowCount -1
cur.Position = i
''''
''''
menu_panel.Tag = cur.GetString("name")
menu_panel.Menu.Add(1, 1, "دانلود صوت", Null)
menu_panel.Menu.Add(2, 2, "حذف", Null)
Next
کلیک آیتم منو
Sub menu_panel_MenuItemClick (Item As ACMenuItem)
Dim m As Button = Sender
If Item.Id = 1 Then
If File.Exists(File.DirInternal,m.Tag) = False Then
panel_download.Visible = True
matn.Text = curr.GetString("name")
End If
End If
End Sub
در کد بالا هنگام کلیک منو، اگه صوتی نبود پنل دانلود نمایان میشه و توی پنل دانلود matn داریم که همون لیبل هست
حالا میخوام این لیبل اسم همون گزینه ای که در مولتی پنل انتخاب کردیم رو نشون بده اما چطوری؟
اینم پنل دانلود با رنگ زرد و لیبلی که میخوام اسم رو بگیره:
سوال
fito 45
با سلام، برنامه ای که دارم روش کار میکنم از مولتی پنل استفاده شده و در پنلش اکشن منو اضافه کردم حالا مشکلی که دارم نتونستم متن لیبل رو برابر با همون پوزیشن کنم!
حلقه For i = 0 To cur.RowCount -1 cur.Position = i '''' '''' menu_panel.Tag = cur.GetString("name") menu_panel.Menu.Add(1, 1, "دانلود صوت", Null) menu_panel.Menu.Add(2, 2, "حذف", Null) Next کلیک آیتم منو Sub menu_panel_MenuItemClick (Item As ACMenuItem) Dim m As Button = Sender If Item.Id = 1 Then If File.Exists(File.DirInternal,m.Tag) = False Then panel_download.Visible = True matn.Text = curr.GetString("name") End If End If End Sub
در کد بالا هنگام کلیک منو، اگه صوتی نبود پنل دانلود نمایان میشه و توی پنل دانلود matn داریم که همون لیبل هست
حالا میخوام این لیبل اسم همون گزینه ای که در مولتی پنل انتخاب کردیم رو نشون بده اما چطوری؟
اینم پنل دانلود با رنگ زرد و لیبلی که میخوام اسم رو بگیره:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.