رشید 6 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام خدمت دوستان میخام ده تا کلمه دلخواه رو بصورت string معرفی کنم و با زدن یک دکمه، بصورت تصادفی یک کلمه نمایش داده بشه. میشه راهنمایی کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رشید 6 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ کسی نیس کمکی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سلام برادر شما میتونید یک آرایه از نوع String تعریف کنید و 10تا کلمه تون رو داخلش قرار بدید: String[] kalamat={"kalame 1","kalame 2","kalame 3","kalame 4" ,"kalame 5","kalame 6","kalame 7" ,"kalame 8","kalame 9","kalame 10"}; بعدش با استفاده از رندوم یک عدد از 0 تا 9 انتخاب کنید و مقدار رو از اون آرایه دریافت و چاپ کنید: Random random; if (random == null) { random = new Random();} int adad=0 + random.nextInt(9 - 0); Log.i("", kalamat[adad]); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رشید 6 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در 51 دقیقه قبل، پژمان نیکروان گفته است : سلام برادر شما میتونید یک آرایه از نوع String تعریف کنید و 10تا کلمه تون رو داخلش قرار بدید: String[] kalamat={"kalame 1","kalame 2","kalame 3","kalame 4" ,"kalame 5","kalame 6","kalame 7" ,"kalame 8","kalame 9","kalame 10"}; بعدش با استفاده از رندوم یک عدد از 0 تا 9 انتخاب کنید و مقدار رو از اون آرایه دریافت و چاپ کنید: Random random; if (random == null) { random = new Random();} int adad=0 + random.nextInt(9 - 0); Log.i("", kalamat[adad]); با تشکر از آقا پژمان عزیز...نامهای string که به زبان انگلیسی نوشتید رو بخوایم به فارسی بنویسیم زبان فارسی پشتیبانی نمیشه و بصورت ؟؟؟؟ نمایش میده مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در 14 دقیقه قبل، رشید گفته است : با تشکر از آقا پژمان عزیز...نامهای string که به زبان انگلیسی نوشتید رو بخوایم به فارسی بنویسیم زبان فارسی پشتیبانی نمیشه و بصورت ؟؟؟؟ نمایش میده مشکل از کجاست؟ خواهش میکنم. نباید مشکلی وجود داشته باشه. وقتی فارسی مینویسید و Save میزنید یه مسیج باکس میده فکر کنم که یکی از گزینه هاش Save As UTF-8 باشه. اونو بزنید مشکلی بوجود نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رشید 6 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۶ در 13 دقیقه قبل، پژمان نیکروان گفته است : خواهش میکنم. نباید مشکلی وجود داشته باشه. وقتی فارسی مینویسید و Save میزنید یه مسیج باکس میده فکر کنم که یکی از گزینه هاش Save As UTF-8 باشه. اونو بزنید مشکلی بوجود نمیاد. نمیشه تو string.xml بنویسیم و بعد اینجا آدرس دهی کنیم؟ اگه شدنی هست لطفا کد فراخوانی ش رو واسم بگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۶ در 30 دقیقه قبل، رشید گفته است : نمیشه تو string.xml بنویسیم و بعد اینجا آدرس دهی کنیم؟ اگه شدنی هست لطفا کد فراخوانی ش رو واسم بگین میشه، میتونید اضافش کنید به string.xml کلمات رو با یک اسمی: <array name="kalamat"> <item>1</item> <item>2</item> <item>3</item> <item>4</item> <item>5</item> </array> بعدش فراخوانی کنید در آرایه ای که تعریف کرده بودید بجای {"" و...} String[] kalamat=getResources().getStringArray(R.array.kalamat); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
رشید 6
با سلام خدمت دوستان
میخام ده تا کلمه دلخواه رو بصورت string معرفی کنم و با زدن یک دکمه، بصورت تصادفی یک کلمه نمایش داده بشه. میشه راهنمایی کنین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.