Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ درود دوستان عزیز بنده می خوام یه پروژه درست کنم که هر 10 ثانیه یک بار صفحه رو تاچ کنه و مانع از به خواب رفتن دستگاه بشه. استادان عزیز اگر بتونید پیشنهادی بدید متشکر می شوم. با سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز،اصلا نیازی به تاچ شدن صفحه هر 10 ثانیه یک بار نیست. *خنده* فقط کافیه کتابخانه phone رو تیک بزنید و این کد رو قسمت activity Creatre بنویسید تا صفحه همیشه روشن بمونه: Dim f As PhoneWakeState f.KeepAlive(True) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز،اصلا نیازی به تاچ شدن صفحه هر 10 ثانیه یک بار نیست. *خنده*فقط کافیه کتابخانه phone رو تیک بزنید و این کد رو قسمت activity Creatre بنویسید تا صفحه همیشه روشن بمونه: Dim f As PhoneWakeState f.KeepAlive(True) پژمان جان این کار رو انجام دادم این روش مانع sleep شدن دستگاه میشه و پاسخگو نیاز من نیست ! من میخوام کاری کنم که یک نرم افزار هر 10 ثانیه یک باز تاچ کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Alireza.Ghafari 2,104
درود دوستان عزیز
بنده می خوام یه پروژه درست کنم که هر 10 ثانیه یک بار صفحه رو تاچ کنه و مانع از به خواب رفتن دستگاه بشه.
استادان عزیز اگر بتونید پیشنهادی بدید متشکر می شوم. با سپاس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.