MrMedia 98 ارسال شده در 6 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2017 سلام به همگی من یه خطا از برنامه دریافت کردم که در اجرای در گوشی گالکسی اس 5 مشکل داره عنوانش اینه JSON Object expected. و اینم کد خطا anywheresoftware.b4a.objects.collections.JSONParser@NextObject(File:JSONParser.java:50) xx.victory.main@_jobdone(File:main.java:710) java.lang.reflect.Method@invoke(File:Method.java:-2) anywheresoftware.b4a.BA@raiseEvent2(File:BA.java:179) anywheresoftware.b4a.keywords.Common$5@run(File:Common.java:996) android.os.Handler@handleCallback(File:Handler.java:739) android.os.Handler@dispatchMessage(File:Handler.java:95) android.os.Looper@loop(File:Looper.java:158) android.app.ActivityThread@main(File:ActivityThread.java:7224) java.lang.reflect.Method@invoke(File:Method.java:-2) com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller@run(File:ZygoteInit.java:1230) com.android.internal.os.ZygoteInit@main(File:ZygoteInit.java:1120) کسی میدونه این چه معنی میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sorosh 0 ارسال شده در 3 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2018 در در 1396/01/18, 10:39:37، مجید آرتا گفته است : سلام اگه خطا واسه سایر دیوایس ها هم وجود داره، احتمالا شما زمان Encode کردن دیتا یه Json اطلاعات دیگه ای رو هم بهش الحاق می کنید. از تگ و یا چسبوندن رشته ای به جیسون استفاده نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد. سلام دوست عزیز منم با همین مشکل برخوردم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید من نمیدونم کجارو اشتباه نوشتم همه کدا درسته ولی همون اروری که دوستمون گفت رو میاره job.getstring هم درسته یعنی چی؟ اگه خطا واسه سایر دیوایس ها هم وجود داره، احتمالا شما زمان Encode کردن دیتا یه Json اطلاعات دیگه ای رو هم بهش الحاق می کنید. از تگ و یا چسبوندن رشته ای به جیسون استفاده نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.msb 326 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 برنامه شما چی هست کارش چیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 7 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 سلام اگه خطا واسه سایر دیوایس ها هم وجود داره، احتمالا شما زمان Encode کردن دیتا یه Json اطلاعات دیگه ای رو هم بهش الحاق می کنید. از تگ و یا چسبوندن رشته ای به جیسون استفاده نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 7 تیر، 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2017 در 11 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام اگه خطا واسه سایر دیوایس ها هم وجود داره، احتمالا شما زمان Encode کردن دیتا یه Json اطلاعات دیگه ای رو هم بهش الحاق می کنید. از تگ و یا چسبوندن رشته ای به جیسون استفاده نکرده باشید مشکلی پیش نمیاد. ممنونم از پاسختون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MrMedia 98
سلام به همگی
من یه خطا از برنامه دریافت کردم که در اجرای در گوشی گالکسی اس 5 مشکل داره
عنوانش اینه
JSON Object expected.
و اینم کد خطا
کسی میدونه این چه معنی میده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.