taha1371 84 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ سلام من میخوام مثه این قسمتی که برای مشحص کردن سال ساخت بسازم کسی میدونه چطور بسازم که ازش یه مقدارم بگیرم بیمه یار.rar doc_2017-04-07_16-16-23.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، taha1371 گفته است : سلام من میخوام مثه این قسمتی که برای مشحص کردن سال ساخت بسازم کسی میدونه چطور بسازم که ازش یه مقدارم بگیرم لطفاً از قسمتی که میخواین اسکرین شات تهییه فرمایید و ارسال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
taha1371 84 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در 37 دقیقه قبل، محمد رشوند گفته است : لطفاً از قسمتی که میخواین اسکرین شات تهییه فرمایید و ارسال کنید ولی یاید اپ دان کنی بفهمی چی میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در 28 دقیقه قبل، taha1371 گفته است : ولی یاید اپ دان کنی بفهمی چی میخوام متوجه شدم شما با این کتابخونه میتونید همچین چیزی رو پیاده سازی کنید مهم نیست که قابلیت انتخاب سال ساخت رو ، روی چی پیاده سازی میکنید (اسپینر،ادیت تکست،اسکرول ویو عمودی و....) واینکه شما باید روش ذخیره سازی اطلاعات رو بلد باشین که همه ی این هارو میتونید در انجمن جستجو کنید اموزش های هر کدوم جداگانه هستش شما با کتابخونه تاریخ فعلی رو میگیرین و هرتاریخی که ذخیره کردین 365 روزبه تاریخ اضافه میکنید میشه تاریخ انقضا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
taha1371 84
سلام من میخوام مثه این قسمتی که برای مشحص کردن سال ساخت بسازم کسی میدونه چطور بسازم
که ازش یه مقدارم بگیرم
بیمه یار.rar
doc_2017-04-07_16-16-23.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.