qasem 249 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ دوستان چجوری میتونم Nox.App.Player را به بیسیک متصل کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ c: cd C:\Users\GrayMind\AppData\Local\Android\sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:62001 pause به جای اون graymind اسم کامپیوتر خودتو جایگزین کن (تو پوشه users درایو C هستش) کپی کن تو فایل تکست با فرمت bat ذخیره کن اجراش کن و بعد چند لحظه که گفت یه دکمه ای رو فشار بده از رو کیبورد بعدش ران بگیر باز میشه اگه این کد کار نکرد میتونی کدی که دوستمون بالا داد رو امتحان کنی به جای pcname اسم کامپیوترتو باید میذاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sinam443 108 ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام دوست عزیز من یه فایل بات دارم شما بیا امتحان کن اگه ورژنش با ورژن من یکی بود وصل میشه. وصل به نوکس.bat من اینو تو یه وبلاگی آپلود کردم میتونید استفاده کنید. در 22 ساعت قبل، qasem گفته است : اینم عمل نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در 26 دقیقه قبل، qasem گفته است : دوستان چجوری میتونم Nox.App.Player را به بیسیک متصل کنم؟ C:\Users\pcname\AppData\Roaming\Nox\bin\nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 ازین کانکشن استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، mohammad3250 گفته است : C:\Users\pcname\AppData\Roaming\Nox\bin\nox_adb.exe connect 127.0.0.1:62001 ازین کانکشن استفاده کن وصل نمیشه متاسفانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، qasem گفته است : وصل نمیشه متاسفانه به جای pcname نام کامپیوتر وارد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ هیچکدام کار نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ adb.zip اینارو بریزید تو پوشه Tools اس دی کاتون و adb.bat رو اجرا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اینم عمل نکرد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
devvv 168 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ سلام بهتون پیشنهاد میکنم از شبیه ساز عالی جنی موشن استفاده کنید!! برای دانلود توی انجمن سرچ بزنید میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۶ ایستگاه یادگیری | آموزش ویدیویی برقراری اتصال بین B4A و شبیه ساز NOX | ایستگاه یادگیری این لینک رو ببینید. با اجازه مدیریت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
دوستان چجوری میتونم Nox.App.Player را به بیسیک متصل کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.